Viajebú
965604244
+34965604244
Viajebú
965604244
+34965604244
TRAM 2: TERRES DE CONTRASTOS: DE LA HISTÒRIA VIVA A LA NATURA SENSE LÍMITS
Preu per persona des de 1.516 €

TRAM 2: TERRES DE CONTRASTOS: DE LA HISTÒRIA VIVA A LA NATURA SENSE LÍMITS

Des de
1.516 €
Preu per persona
Des de
1.516 €
preu per persona

Descripció

Embarca’t en un viatge inoblidable per Tàrraco i la Costa Daurada, on exploraràs amfiteatres romans, museus arqueològics i necròpolis paleocristianes, degustaràs reinterpretacions de la cuina tarragonina i brindaràs amb vermut a les botigues modernistes de Reus. Gaudeix d’un pícnic entre vinyes a Raimat, viu un capvespre en catamarà amb cava i tanca el dia amb un sopar marinera a Salou. Un recorregut que uneix història mil·lenària, patrimoni urbà, enogastronomia local i relax a la vora del Mediterrani.

Visitant

DIA 1: ENTRE RUÏNES ROMANES, SABORS MODERNISTES I CAPVESPRE A LA COSTA DAURADA
DIA 1: ENTRE RUÏNES ROMANES, SABORS MODERNISTES I CAPVESPRE A LA COSTA DAURADA

08:00 – Esmorzar i check-out

09:00 – Visita guiada a la Tàrraco Romana

  • Ruta monumental pel conjunt arqueològic Patrimoni de la Humanitat: amfiteatre, fòrum i muralles.
  • Tipologia: Cultura / Història

10:45 – Visita al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

  • Col·leccions romanes, mosaics i escultures emblemàtiques.
  • Tipologia: Cultura / Arqueologia

12:00 – Visita lliure al Museu i Necròpolis Paleocristians

  • Recorregut lliure pels orígens del cristianisme a Hispània.
  • Tipologia: Cultura / Història religiosa

13:30 – Dinar en restaurant típic al centre de Tarragona

Escollit per la seva cuina tradicional tarragonina, amb reinterpretacions de receptes romanes i producte del mar.

Menú suggerit:

  • Entrant: Torrades d’escabetx de sardina amb cítrics
  • Plat principal: Romesco de rap amb patates i cloïsses
  • Postres: Mousse d’ametlla amb mel de romaní
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Tarragona + copa de cava brut

15:30 – Vermut i botigues amb història a Reus

  • Passeig amb tast en una vermuteria centenària i comerç modernista.
  • Tipologia: Cultura / Gastronomia

19:30 – Sunset Experience a la Costa Daurada

  • Passeig nàutic o catamarà amb copa de cava al capvespre.
  • Tipologia: Natura / Relax

21:00 – Arribada a l'allotjament a Salou

21:30 – Sopar a l'allotjament

Cuina marinera amb producte fresc de llotja i plats de tradició pesquera local.

Menú suggerit:

  • Entrant: Amanida de sípia amb cítrics i romaní
  • Plat principal: Fideuada de llagostins amb allioli de safrà
  • Postres: Taronja al forn amb canyella
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Catalunya + cava rosat brut
DIA 2: PORTAVENTURA EXPERIENCE: ENTRE MUNTANYES RUSSES, ESPECTACLES I SABORS DEL MÓN
DIA 2: PORTAVENTURA EXPERIENCE: ENTRE MUNTANYES RUSSES, ESPECTACLES I SABORS DEL MÓN

09:00 – Esmorzar i check-out.

10:00 – Visita lliure (dia complet)

  • PortAventura World. Opcional dies amb sopar en un restaurant tematitzat i allotjament dins del parc (consultar).
DIA 3: NATURALESA SENSORIAL, TRADICIÓ MARINERA I ART BOTÀNIC
DIA 3: NATURALESA SENSORIAL, TRADICIÓ MARINERA I ART BOTÀNIC

08:00 – Esmorzar i check-out

09:00 – Visita a Mas Miró

  • Recorregut per la masia on Joan Miró va trobar inspiració per a la seva obra. Tipologia: Cultura / Art

10:30 – Visita lliure a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca

  • Mirador natural amb vistes al mar i la muntanya. Tipologia: Cultura / Paisatge

13:00 – Dinar en restaurant local de pescadors a L’Ametlla de Mar

Seleccionat per la seva especialitat en cuina marinera amb peix de llotja i tradició costanera.

Menú suggerit:

  • Entrant: Amanida de musclos en escabetx casolà
  • Plat principal: Arròs caldós amb galeres i sípia
  • Postres: Flam de taronja amb crema de cítrics
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Terra Alta + copa de cava brut

15:00 – Tuna Tour

  • Navegació fins a les piscines marines de tonyina vermella amb experiència de bany i observació.
  • Tipologia: Natura / Fauna marina

17:30 – Allotjament davant del mar a L’Ametlla de Mar

20:00 – Sopar a l’allotjament

Especialitat en cuina marinera contemporània amb producte local.

Menú suggerit:

  • Entrant: Croquetes de gamba vermella
  • Plat principal: Suquet de peix de roca
  • Postres: Mousse de llimona amb cruixent d’arròs
  • Maridatge: Vi blanc ecològic + copa de cava gran reserva
DIA 4: NATURALESA SUBMARINA, MEL, HORTS AROMÀTICS I BONSAIS
DIA 4: NATURALESA SUBMARINA, MEL, HORTS AROMÀTICS I BONSAIS

09:00 – Esmorzar i check-out

10:00 – Ruta entre cales i zones verges del Camí de Ronda GR92

  • Senderisme suau entre penya-segats, cales cristal·lines i vegetació mediterrània.
  • Tipologia: Natura / Senderisme costaner

10:45 – Tast de submarinisme: Què se sent en respirar sota l’aigua?

  • Introducció guiada al busseig amb identificació d’espècies del Mediterrani.
  • Tipologia: Activitat aquàtica / Descobriment

13:00 – Apicultor per un dia

  • Visita a arners, extracció de mel i tast de varietats autòctones.
  • Tipologia: Natura / Enogastronomia

14:30 – Dinar en vaixell sobre musclera a la Badia dels Alfacs

Proposta genuïna amb degustació de musclos i ostres acabats de collir en un entorn natural.

Menú suggerit:

  • Entrant: Ostres al natural i musclos al vapor
  • Principal: Fideuada de llagostins del Delta
  • Postres: Sorbet de llimona amb alfàbrega fresca
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Tarragona + vermut artesanal

16:30 – Visita guiada al jardí botànic medicinal Ecoherbes Park

  • Passeig sensorial entre horts de plantes aromàtiques, medicinals i flors comestibles.
  • Tipologia: Natura / Benestar

18:00 – Bonsai Tour & Experience

  • Recorregut per una de les majors col·leccions de bonsais d’Europa.
  • Tipologia: Cultura / Art vegetal

20:00 – Arribada a allotjament rural a Camarles o Deltebre

20:30 – Sopar a l’allotjament

Menú d’inspiració deltaica amb productes de l’hort i peix local, fusionant tradició i cuina d’autor.

Menú suggerit:

  • Entrant: Crema freda de tomàquet rosa del Delta amb oli d’alfàbrega
  • Principal: Corvina al forn amb patates i salicornia
  • Postres: Mousse d’arròs del Delta amb mel de taronger
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Terra Alta + copa de cava brut nature

22:15 – Observació d’estrelles a l’espai natural del Delta

Activitat nocturna per gaudir del cel fosc de la plana deltaica amb introducció a l’astronomia.

Tipologia: Oci nocturn / Natura / Ciència

DIA 5: AVENTURA ENTRE ARROSSARS: PEDALANT I REMANT PEL COR DEL DELTA
DIA 5: AVENTURA ENTRE ARROSSARS: PEDALANT I REMANT PEL COR DEL DELTA

08:00 – Esmorzar i check-out

09:00 – Ruta en bici i caiac pel Delta

  • Combinació de recorregut fluvial i terrestre per camins entre arrossars i canals de l'Ebre.
  • Tipologia: Natura / Activitat física

11:30 – Safari EcoCultural per les llacunes del Delta

  • Observació d'aus, tradicions del camp, sistemes de reg i salines.
  • Tipologia: Cultura / Natura

13:00 – Taller de cuina d'arrossos del Delta de l'Ebre

  • Elaboració tradicional d'arròs amb productes de proximitat.
  • Tipologia: Enogastronomia / Participativa

14:15 – Dinar al mateix espai gastronòmic

Restaurant eco certificat amb producte de quilòmetre zero i plats de la tradició arrossera ebrenca.

Menú suggerit:

  • Entrant: Verdures saltejades amb anguila fumada
  • Plat principal: Arròs cremós d'ànec del Delta amb bolets
  • Postres: Pan de Calatrava amb cítrics
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Terra Alta + copa de cava brut

15:45 – Entrada a MónNatura Delta

  • Observatoris, salines, centre d'interpretació i tallers de pesca tradicional.
  • Tipologia: Natura / Educació ambiental

17:00 – Rutes en bici elèctrica i tradicional pel Parc Natural del Delta

  • Pedalada entre arrossars, llacunes i miradors panoràmics.
  • Tipologia: Natura / Actiu

18:45 – Arribada a l'allotjament a Sant Carles de la Ràpita

20:30 – Sopar a l'allotjament amb especialitat ebrenca

Cuina marinera tradicional amb producte fresc del port i reinterpretacions creatives.

Menú suggerit:

  • Entrant: Tàrtar de tonyina roja amb cítrics
  • Plat principal: Caldereta de marisc amb arròs sec
  • Postres: Gelat d'arròs amb llet
  • Maridatge: Vi blanc ecològic D.O. Tarragona + cava rosat
DAY 6: SAILING, LIVING HISTORY, ANCIENT OLIVE TREES AND RURAL CREATIVITY
DAY 6: SAILING, LIVING HISTORY, ANCIENT OLIVE TREES AND RURAL CREATIVITY

08:00 – Breakfast and check-out

09:00 – Guided sailing tour through the Bay of Alfacs

  • Relaxed sailing with explanations of the ecosystem and cultural landscape.
  • Type: Nature / Nautical activity

10:45 – Alcanar: Secrets of a Seafaring Village

  • Tour through the old town, churches, port, and coastal viewpoints.
  • Type: Culture / Heritage

12:00 – Route through the Ancient Olive Trees of Ulldecona and Cave Paintings

  • Walk among monumental trees, interpretation center, and visit to rock shelters.
  • Type: Food & Wine Tourism / History

13:45 – Lunch at a Rural Estate Featuring Extra Virgin Olive Oil Cuisine

Signature cuisine with homegrown ingredients and traditional techniques.

Suggested menu:

  • Starter: Bread with tomato and olive oil tasting
  • Main: Beef stew with black olives
  • Dessert: Carob cake with lemon cream
  • Pairing: Red wine D.O. Terra Alta + olive liqueur

15:30 – Creative Getaway: Rural Artistic Experience

  • Participatory workshop of artistic expression in a natural setting.
  • Type: Culture / Participatory

16:45 – Visit to the Pauma Museum and Artisan Demonstration

  • Traditional techniques of weaving natural fibers.
  • Type: Culture / Ethnography

18:00 – Forest Bathing in the Serra de Godall

  • Sensory walk guided to reconnect with nature.
  • Type: Nature / Well-being

19:45 – Rural accommodation in Els Ports de Tortosa

21:00 – Dinner at the accommodation

Gastronomic proposal inspired by forest and pastoral traditions.

Suggested menu:

  • Starter: Onion soup with thyme
  • Main: Iberian pork ribs with apple purée
  • Dessert: Cottage cheese with mountain honey
  • Pairing: Aged red wine D.O. Terra Alta + artisan ratafia
DIA 7: BENIFALLET I MIRAVET ENTRE COVES, RIU I KAYAK
DIA 7: BENIFALLET I MIRAVET ENTRE COVES, RIU I KAYAK

08:00 – Esmorzar i check-out

09:00 – Visita guiada a les Coves Meravelles

  • Recorregut subterrani entre estalactites i estalagmites en un entorn geològic espectacular.
  • Tipologia: Natura / Geologia

10:30 – Passeig en el Llagut de Benifallet

  • Navegació tradicional pel riu Ebre amb vistes als meandres i boscos de ribera.
  • Tipologia: Natura / Patrimoni fluvial

12:00 – Descens en caiac de Miravet a Benifallet

  • Travessa guiada per un dels trams més bonics de l'Ebre, amb pauses interpretatives.
  • Tipologia: Natura / Activitat aquàtica

14:30 – Dinar en un restaurant típic vora el riu

Cuina local inspirada en la tradició de l'Ebre amb producte fresc i plats casolans.

Menú suggerit:

  • Entrant: Amanida de tomàquet rosa amb ventresca i alfàbrega
  • Plat principal: Conill guisat amb prunes i pinyons
  • Postres: Flam casolà d'ou amb caramel
  • Maridatge: Vi negre jove D.O. Tarragona + licor d'herbes

16:30 – Temps lliure per passejar per Miravet i visitar l'entorn del castell

  • Tipologia: Cultura / Paisatge històric

18:00 – Arribada a l'allotjament rural a la Ribera d'Ebre

20:30 – Sopar a l'allotjament

Cuina tradicional de la Ribera amb tocs moderns, basada en productes de proximitat i receptes de l'Ebre.

Menú suggerit:

  • Entrant: Coca de recapte amb ceba i pebrot escalivat
  • Plat principal: Esturió de l'Ebre al forn amb romaní
  • Postres: Pastís d'ametlla amb coulis de fruits vermells
  • Maridatge: Vi blanc D.O. Catalunya + mistela artesana
DIA 8: HISTÒRIA, VI I BARRANCS AL COR DE LA TERRA ALTA
DIA 8: HISTÒRIA, VI I BARRANCS AL COR DE LA TERRA ALTA

08:00 – Esmorzar i check-out

09:00 – Visita a l'Ecomuseu dels Ports

  • Introducció a la vida rural, els ecosistemes i l'arquitectura tradicional dels Ports.
  • Tipologia: Cultura / Natura

10:15 – Barranquisme als Ports

  • Activitat guiada per canals i formacions rocoses del massís amb gorgs naturals.
  • Tipologia: Natura / Aventura activa

13:00 – Visita i tast a les Catedrals del Vi de la Terra Alta

  • Celler modernista amb degustació de vins i visita arquitectònica.
  • Tipologia: Cultura / Enoturisme

14:15 – Dinar en restaurant local de Gandesa

Seleccionat per la seva cuina tradicional d'interior, basada en vi, carns i bolets de temporada.

Menú suggerit:

  • Entrant: Coca de recapte amb embotit artesà
  • Plat principal: Xai guisat al vi negre amb bolets dels Ports
  • Postres: Pastís de mató amb mel de romaní
  • Maridatge: Vi negre criança D.O. Terra Alta + cava brut

15:45 – Visita al Centre d'Interpretació 115 Dies de la Batalla de l'Ebre

  • Espai museogràfic sobre la Guerra Civil i els 115 dies del front de l'Ebre.
  • Tipologia: Cultura / Memòria històrica

17:00 – Visita al Poble Vell de Corbera d'Ebre

  • Ruïnes del poble bombardejat conservades com a lloc de memòria.
  • Tipologia: Cultura / Patrimoni

18:30 – Allotjament rural a la zona de Miravet

20:30 – Sopar a l'allotjament

Cuina de tradició agrícola i fluvial amb reinterpretacions contemporànies.

Menú suggerit:

  • Entrant: Crema de carbassa amb oli d'oliva verge
  • Plat principal: Estofat de porc senglar amb figues i nous
  • Postres: Flam de llet de cabra amb caramel
  • Maridatge: Vi negre ecològic D.O. Terra Alta + licor d'herbes
Dia 1: Tarragona
Dia 2: Tarragona, PortAventura
Dia 3: PortAventura, Mont-roig del Camp
Dia 4: Mont-roig del Camp, El Perelló, L'Ampolla
Dia 5: L'Ampolla, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita
Dia 6: Sant Carles de la Ràpita, Tortosa
Dia 7: Tortosa, Priorat
Dia 8: Priorat, Gandesa
Dia 9: Gandesa
  • Guia professional durant les visites específicament indicades com a guiades.
  • Allotjament en hotels amb encant, incloent esmorzar diari.
  • Visites guiades a llocs d’interès històric i cultural.
  • Dinars en restaurants típics que el nostre equip de producte ha considerat una experiència gastronòmica per si mateixa, oferint cuina tradicional basada en les tradicions i en producte km0 de la zona. Mostrem l'especialitat o el menú degustació, tot i que el client pot decidir el menú. Opcions veganes i infantils disponibles amb reserva prèvia.
  • Sopars a l'hotel. “El nostre equip de producte ha seleccionat acuradament els millors hotels boutique de somni, que realcen cada detall del seu encant oferint experiències úniques en tots els seus serveis, des de la càlida benvinguda fins a l'exquisida gastronomia local i les activitats més inspiradores, convertint cada estada en un record inoblidable.” El menú es concretarà abans del viatge. Opcions veganes i infantils disponibles amb reserva prèvia.
  • Assegurança bàsica de viatge
  • Dinars (pagament directe).
  • Begudes durant els àpats i sopars.
  • Despeses personals i compres.
  • Excursions opcionals no incloses.
  • Entrades a esdeveniments addicionals.
  • Propines i despeses no especificades a l'itinerari.


Contacta amb nosaltres